Rikki Tikki Tavi’s Tijdreistoestel zondag 30 januari 10:00-12:00

Op een van zijn vele reizen is Rikki de Mangoest een wel heel speciale machine tegengekomen. Ooit al eens willen kennismaken met dino’s, de hand willen schudden van een farao of getuige zijn van een heldhaftig riddertoernooi? Het kan allemaal deze vergadering.


King Lowie’s Laddercompetitie zondag 6 februari 10:00-12:00

Het is chaos in het apendorp. Iedereen wil in de gunst komen te staan bij King Lowie de Apenkoning maar dat komt natuurlijk niet voor niets. Speel spelletjes en stijg op de sociale ladder van dit chaotische apenkot en wie weet wordt jij wel de nieuwe rechterhand van de koning.


Rama’s Ruimtereis zondag 20 februari 10:00-12:00

Op een dag zat Rama de Buffel rustig te drinken aan de vijver toen er plots met veel lawaai iets uit de lucht neerdaalde. Toen de stofwolk was neergedaald stond daar ineens een gigantische raket te glanzen in de zon. Rama stapte in, greep de stuurknuppel met beide hoeven vast en na een testritje over de ring van Antwerpen schoot hij het heelal in, op zoek naar nieuwe avonturen.


Welpenweekend vrijdag 25 februari 19:00 - zondag 27 februari 12:00

Dit weekend trekken we erop uit. Naar waar? Waarom? Wanneer? Hoe laat? Geen nood, verdere informatie volgt nog.


Chil’s Chillvergadering zondag 6 maart 10:00-12:00

Van de hele dag hoog in de lucht te zweven boven de jungle van Polderstad heeft Chil de Wouw even nood aan een voormiddagje gezellig rusten met de welpen. Dus trek die pantoffels aan en breng je favoriete gezelschapsspelletje mee want vandaag doen we het rustig aan.


Bagheera’s Bangelijke Bosspel zondag 13 maart 14:00-17:00

Bagheera de Panter kent de bossen en jungles van de streek op haar duimpje en ook in het Polderbos is ze een graag geziene gast. Tijd dus om die kennis te delen met de welpen en een bangelijk goed spel te spelen.


Leela’s Lijfwacht zondag 20 maart 10:00-17:00

Leela de Wolvin houdt van wandelen maar ze is alleen een beetje bang (net zoals Chil). Helpen jullie mee door haar te vergezellen op deze tocht vol spelletjes, natuur en plezier? Zo ja, neem dan zeker een lunchpakket en stevige stapschoenen mee.


Geen vergadering zondag 27 maart

Oh nee! Vandaag helaas geen vergadering want ja, jungledieren verdienen ook wel eens een weekendje rust he. Tot volgend boekske!!!