Familieweekend vrijdag 23 februari - zondag 25 februari

Hoera! Eindelijk weer familieweekend! Voor de nieuwelingen die het concept nog niet kennen: dit is een weekend met héél Scouting Hoboken; leden, ouders, broertjes, zusjes, … Iedereen is welkom!


Geen vergadering zondag 3 maart

De leiding gaat er een weekendje tussen uit om allemaal samen wat plezier te maken & de batterijen op te laden om daarna terug volenbak alles te geven voor de rest van het scoutsjaar!


JoHodag zondag 10 maart 14:00-17:00

Joehoe, vandaag is het de JoHo-dag! Tijdens deze Jong Hoboken-dag gaan we met alle jeugdbewegingen van Hoboken samenkomen om ons rot te amuseren. Meer informatie volgt later.


Jongens vs meisjes zondag 17 maart 10:00-12:00

Jongens of Meisjes, wie is nu uiteindelijk het sterkste, slimste & knapste geslacht? Daar zullen we nooit een antwoord op kunnen vinden. Maar wat de leiding van Scouting Hoboken ondertussen wel weet is dat je verkleden in het andere geslacht hilarisch leuk is. Dus allemaal komen als het andere geslacht is de boodschap.


Groepsdag zondag 24 maart 10:00-17:00

Het is tijd om een aloude traditie nieuw leven in te blazen: met z’n allen vieren dat we Scouting Hoboken zijn. Vandaag trekken we er voor een hele dag op uit met heel de scouts.

Meer informatie volgt later nog.


Geen vergadering zondag 31 maart 10:00-12:00

Vandaag is het geen scouts want het is Pasen. Geniet van jullie vakantie en tot over 2 weken!


Geen vergadering zondag 7 april

Vandaag is de leiding de laatste paaseitjes aan het opeten. Tot volgende week!