Kijk jij al uit om je hersenen te trainen op onze bouwquiz? Wie weet sleep je op 17 november wel de overwinning in de wacht! Hoe dan ook wordt het een avond vol plezier. Schrijf je dus snel in! Lees hier meer.

Of ben je al aan het watertanden van al die geweldige verhalen over ons bouwrestaurant? De eerste inschrijvingen zijn al binnen dus wacht niet langer en reserveer ook je plaatsje voor onze 2e editie op zaterdag 15 december. Lees hier meer.

Info en inschrijvingen bouwquiz Info en inschrijvingen bouwrestaurant

Eind augustus werden onderstaande brieven bij alle leden gebust. Heeft u ze niet aangekregen? Lees ze hieronder dan zeker even na:

Bekijk de infobrieven

Over twee weken is het eindelijk weer zo ver. Het moment waar kinderen en ouders snakkend naar uitkijken... De start van het scoutsjaar! Naar eeuwenoude traditie, open we het jaar met onze overgang.

Dit jaar, ziet de planning er een tikkeltje anders uit: we starten met de eerste werken aan ons nieuw lokaal! Dat willen we met jullie vieren! We steken de eerste symbolische spade in de grond, gevolgd door een lekker glaasje. U komt toch ook mee vieren?

Lees meer

Schrijf je in voor de BBQ Download de inforbrief

Welkom op onze nieuwe website!

Wij hebben een heleboel nieuwe informatie toegevoegd. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Tips of suggesties? Neem dan zeker even contact op met ons webteam.